fototentoonstelling vanaf 2 jan. 2016 — I ♥ India

Afgelopen zomer was ik in India. Ik heb rondgereisd en heel veel foto’s gemaakt in Jodhpur en Jaisalmer, Jaipur, Pushkar, Orchha, Ajmer, Khajuraho, Agra, Bundi, Varanasi en Delhi. Ik hou van India, India is bijzonder. Absoluut uniek. Het zijn de mensen, de Indiërs zelf, maar ook : de kleuren, de geuren, de heilige koeien en alle andere dieren overal, het verrukkelijke eten, de specerijen, de stromende regen die de straten in een mum van tijd in modderpoelen veranderd, de hete zon die alles weer gauw opdroogd, het Indiase alles-​in-​één-​knikje (een soort ja+née tegelijk,) de bureaucratie, enzovoorts.

Een selectie van ruim 30 foto’s hangt nu in galerie De Buytensael. Als een lange gekleurde slinger beelden tussen de voornamelijk Afrikaanse maskers en objecten. Beneden, boven, in het trappenhuis en in de hal. Ze hangen prachtig ! Ik ben er trots op en nodig iedereen uit ze te komen bekijken !

Van zaterdag 2 januari t/m zondag 10 januari 2016 is de galerie elke dag geopend van 12.30 tot 17.30 uur. Na 10 januari is de tentoonstelling ook nog te bezoeken, maar dan alleen op afspraak.

Galerie De Buytensael ligt tegenover het Museum voor Moderne Kunsten aan de Utrechteweg 74 in Arnhem. Vlakbij Arnhem Centraal.

Up ↑